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August 7, 2023 
 
Kelly Z. Andrews, General Counsel 
Pinnacle Fertility, Inc. 
1715 North Westshore Boulevard, Suite 410  
Tampa, Florida 33607 
kandrews@pinnaclefertility.com 
 
RE: Change of Ownership Exemption, Health Facilities Planning Act--Part 1130 Exemption. 

Exemption #: E-015-23 – Naperville Fertility Center 
Exemption Holder:   Naperville Fertility Center, Inc., Pinnacle Fertility, Inc., IVF Consulting, 
LLC., IVF MSO, LLC.   

 
Dear Ms. Andrews: 
 
On August 6, 2023, the Chairwoman of the Illinois Health Facilities and Services Review Board acting on 
behalf of the State Board under 77 ILAC 1130 approved your request for a change of ownership 
exemption.  The approval was based upon the application's compliance with applicable provisions of 77 
ILAC 1130.  The exemption is for Naperville Fertility Center, Inc. The entity to be licensed is Naperville 
Fertility Center, Inc.  
 
The exemption involves change of ownership among related persons that does not result in a license being 
issued to an entity different from the current licensee.  There is no cost to this transaction.   
 
 You are reminded that this exemption for a change of ownership of a health care facility shall be invalid 
if the exemption holder fails to submit a statement to the Board within 90 days after the closing date of 
the transaction, or such longer period as provided by the Board, certifying that the change of ownership 
has been completed in accordance with the key terms contained in the application. If such key terms of 
the transaction change, a new application is required. [20 ILCS 3960/8.5(a)] Failure to provide the 
required notification shall subject the exemption holder to the sanctions provided under Section 14 of the 
Illinois Health Facilities Planning Act. The exemption holder is also reminded that 77 IAC 1130.140 
defines transactions that constitute a change of ownership of a health care facility. You should become 
familiar with those definitions. 
 
The State Board's approval does not exempt the transaction from any other regulatory, certification or 
licensure requirements that may be applicable prior to acquisition.  The exemption will be invalid should 
the facility for which the change of ownership was granted cease to be an existing health care facility as 
defined in 77 IAC 1130.140. 
 
Sincerely, 

 
John P. Kniery  
Administrator  
Illinois Health Facilities and Services Review Board  
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